Vrati

Какво трябва да знаем преди да си купим нова входна врата?

Преди да си закупите нова входна врата трябва да знаете някои основни неща, които ще са ви от ползва не само за сегашната, но и за бъдещи покупки. Първото нещо, което е важно да знаете и трябва да съобразите е ако има възможност, проверете вратите лично преди да ги получите, ако има възможност още в … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Какво трябва да знаем преди да си купим нова входна врата?

За външния вид на пожароустойчивите врати на Борман

Противно на общоприетото мнение, пожароустойчивите врати не са никак грозни. Точно обратното, те притежават отлични визуални характеристики, с чиято помощ ще постигнете добри интериорни и екстериорни резултати. Без значение, дали купувате врата за вътрешността на обекта, или за външния вход, получавате възможност за избор на различни цветове, облицовки, дизайни и прочие. По този начин ще … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за За външния вид на пожароустойчивите врати на Борман

Боядисване на интериорните врати

БОЯДИСВАНЕ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ – БЪРЗИЯТ, ЕВТИН И      ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВ НАЧИН ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА ДОМА Когато всичко във вътрешния дизайн на Вашия дом е готово, но все пак нещо Ви липсва за постигане на ефекта „Уау”, може би боядисването на интериорната врата е точно това, от което се нуждаете. Един нестандартен цвят на вратата придава … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Боядисване на интериорните врати

Какво означава „пълен комплект интериорна врата”?

Когато определени модели вътрешни врати се рекламират като „пълен комплект”, клиентите са заинтересовани да разберат какво точно включва цената и съответно каква е разликата с моделите, които не са „пълен комплект”. Това е въпрос на фирмена политика и всеки производител/дистрибутор сам определя под каква форма да предлага своите продукти. При фирма Борман България всички вътрешни … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Какво означава „пълен комплект интериорна врата”?

Грижа за дървените външни врати

Ако входната врата на жилището ви е дървена, вероятно ще има нужда от периодична специфична поддръжка. Поддръжката може да се препоръчва по всяко време и може да включва (но не и да се ограничава до) поддръжка на външното покритие или боята на изделието от дърво, рендосване на неравности по дървеното изделие, както и периодично обезмасляване … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Грижа за дървените външни врати

Как да изберем най- подходящата кухненска мивка?

Когато говорим за избор на кухненска мивка от Борман, имаме предвид всичко- избор на форма на мивката, материал, аксесоари. Ще се спрем на няколко модела мивки, които се използват най- често. Ще отбележим техните плюсове и минуси. . Една голяма, единична мивка Плюсове: Една единствена, дълбока мивка означава, че ще може лесно да се накисва … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Как да изберем най- подходящата кухненска мивка?

Избор на подходяща интериорна врата

Изграждане на нов дом, ремонт на стая или просто замяна на стара или повредена вътрешна врата? Каквото и да предприемете, вратите на вашите спалня, килер, баня, коридор, дневна и офис имат огромна роля в дома ви. Направете всичко възможно да изберете най- подходящите за интериора модели, за да радват окото, а не да отблъскват. Доверете … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Избор на подходяща интериорна врата

Красив и елегантен дизайн за модерни кухни

Една елегантна и красива кухня е гордост за всяко семейство. Функционалността на едно от най-важните помещения за жилището е приоритет за всяка активна домакиня. Вградените кухни в наши дни са практични и осигуряват бърз достъп до електроуредите и различните шкафове, така че да бъдете напълно спокойни. Вградената кухня на Борман съдържа: работеща мивка, печка, хладилник, … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Красив и елегантен дизайн за модерни кухни

Какви врати да изберем за дома или работното място?

В днешно време можем да открием огромно разнообразие от интериорни врати, но как да разберем кои са най-подходящите ще прочетете в тази статия, с помощта на фирмата за врати в София – Борман. В началото изберете правилната фирма, която ви осигурява доставка, монтаж и не на последно място гаранционен срок за дадения продукт. След това … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Какви врати да изберем за дома или работното място?

Металните входни врати – гаранция за сигурност и качество

Покупката на качествена входна врата е една от най-добрите инвестиции, които правим за нашия дом или офис. Основните фактори при избора й (според Врати Борман) са надеждността, качеството на изработка и цената. За максимално добри резултати е важно да се спазят и изискванията при монтирането на вратата. Всеки има различни предпочитания, когато става въпрос за … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Металните входни врати – гаранция за сигурност и качество

Борман Комерс – качествените врати в София

Вратите като неизменна част и за жилищните, и за публичните сгради, представлява особено важни елементи за екстериора и интериора. Изборът на подходяща врата е ключов момент при обзавеждането, а когато става въпрос за ремонт или обновителна дейност на даден имот, тя играе не по-малко значима роля. Вратите по своята функция, вид, качество и използвания материал … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Борман Комерс – качествените врати в София

Остъклените врати

В наши дни (според наблюденията на консултантите от фирма Борман България) все повече хора се ориентират към модерния интериор на своите домове, офиси и различни търговски помещения. Това накланя везните към избора на минимална декорация и изчистени линии, което да отнема напрежението от очите ни и да се отдадем на пълноценна почивка. Ако и Вие … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Остъклените врати

Как да изберете подходящите интериорни врати

Обзавеждането на дадена стая влияе на психическото ни здраве и това е доказан факт. Подредбата на предметите, цветовете и въобще цялостният интериор са от водещо значение за това да се чувстваме добре. Понякога се налага да направим леки промени, за да заобичаме още повече дадено помещение, като например да сменим вратите с по-красиви и цветни. … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Как да изберете подходящите интериорни врати

Коя интериорна врата е правилната

Когато се строи нов дом или се подновява старият такъв, един от най-важните моменти е изборът на интериорни врати от Борман. Под интериорни врати се разбират всички тези, които свързват помещенията едно с друго. Изключват се входната врата и вратите на тераси, допълнителни входове, гаражи и други части от жилището, където се излиза направо към … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Коя интериорна врата е правилната

Поддръжка на врати от масивно дърво

Вратите от естествена дървесина притежават класическа красота, с топло и уютно излъчване и усещане за близост с природата. Ако бъдат поддържани правилно, според Борман, те могат да имат много дълъг живот и да запазят добрия си вид и функционалност за продължителен период от време. При вратите с естествен фурнир това не важи с пълна сила, … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Поддръжка на врати от масивно дърво

Кои са най-добрите блиндирани врати?

Сами по себе си блиндираните врати са много по-добри от всички останали входни врати, независимо от кой завод са произведени. Помежду си обаче те също имат не малки разлики в качеството, особено когато става дума за евтини входни врати, които масово се изработват в Китай и имат съмнително, а понякога дори очевидно ниско качество. На … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Кои са най-добрите блиндирани врати?

Блиндирани врати с безконтактно отключване

Най-модерният и високотехнологичен метод за повишаване сигурността на блиндираните врати е безконтактното управление на заключващите системи. То осигурява изключително прецизен контрол на достъпа и напълно елиминира възможността за проникване с взлом чрез разбиване на патрона (независимо, че при всички блиндирани врати той има специална блокировка). Тайната на тези противовзломни врати Борман се крие във вградената … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Блиндирани врати с безконтактно отключване

Еднакви или различни интериорни врати в жилището

Когато поради една или друга причина се наложи смяна на някоя от вратите у дома (функционална неизправност, счупване или др.), тя най-често се заменя със сходна по вид или с такава, която е „под ръка”. Не така обаче стои въпросът при избора на добри интериорни врати за цялото жилище – когато се прави основен ремонт … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Еднакви или различни интериорни врати в жилището

По какви критерии може да се избере добра интериорна врата?

Разнообразието на пазара е огромно. Различните модели и видове врати са толкова много, че клиентите не знаят какво да изберат. Ако имате намерение да подмените вратите в офиса или дома си, можете да изберете от предложенията на фирма Борман, като можете да се съсредоточите върху тези критерии: Видът на вратата се определя от помещението, за … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за По какви критерии може да се избере добра интериорна врата?

Външни и вътрешни входни врати

Входните врати, както и интериорните, могат да се обединяват в групи според множество критерии. Една от класификациите ги разделя според предназначението на „външни” и вътрешни”, макар и доста условно. Клиентите не винаги са добре информирани за специфичните характеристики на отделните видове врати и това доста ги затруднява в избора им. Консултантите на фирма Борман Комерс … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Външни и вътрешни входни врати