Vrati

Какво трябва да знаем преди да си купим нова входна врата?

Преди да си закупите нова входна врата трябва да знаете някои основни неща, които ще са ви от ползва не само за сегашната, но и за бъдещи покупки. Първото нещо, което е важно да знаете и трябва да съобразите е ако има възможност, проверете вратите лично преди да ги получите, ако има възможност още в … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Какво трябва да знаем преди да си купим нова входна врата?

За външния вид на пожароустойчивите врати на Борман

Противно на общоприетото мнение, пожароустойчивите врати не са никак грозни. Точно обратното, те притежават отлични визуални характеристики, с чиято помощ ще постигнете добри интериорни и екстериорни резултати. Без значение, дали купувате врата за вътрешността на обекта, или за външния вход, получавате възможност за избор на различни цветове, облицовки, дизайни и прочие. По този начин ще … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за За външния вид на пожароустойчивите врати на Борман

Боядисване на интериорните врати

БОЯДИСВАНЕ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ – БЪРЗИЯТ, ЕВТИН И      ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВ НАЧИН ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА ДОМА Когато всичко във вътрешния дизайн на Вашия дом е готово, но все пак нещо Ви липсва за постигане на ефекта „Уау”, може би боядисването на интериорната врата е точно това, от което се нуждаете. Един нестандартен цвят на вратата придава … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Боядисване на интериорните врати

Какво означава „пълен комплект интериорна врата”?

Когато определени модели вътрешни врати се рекламират като „пълен комплект”, клиентите са заинтересовани да разберат какво точно включва цената и съответно каква е разликата с моделите, които не са „пълен комплект”. Това е въпрос на фирмена политика и всеки производител/дистрибутор сам определя под каква форма да предлага своите продукти. Проверка на фирми за врати в … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Какво означава „пълен комплект интериорна врата”?

Грижа за дървените външни врати

Ако входната врата на жилището ви е дървена, вероятно ще има нужда от периодична специфична поддръжка. Поддръжката може да се препоръчва по всяко време и може да включва (но не и да се ограничава до) поддръжка на външното покритие или боята на изделието от дърво, рендосване на неравности по дървеното изделие, както и периодично обезмасляване … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Грижа за дървените външни врати

Как да изберем най- подходящата кухненска мивка?

Когато говорим за избор на кухненска мивка от Борман, имаме предвид всичко- избор на форма на мивката, материал, аксесоари. Ще се спрем на няколко модела мивки, които се използват най- често. Ще отбележим техните плюсове и минуси. Врати БГ София – вносител на врати и кухни в София. . Една голяма, единична мивка Плюсове: Една … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Как да изберем най- подходящата кухненска мивка?

Избор на подходяща интериорна врата

Изграждане на нов дом, ремонт на стая или просто замяна на стара или повредена вътрешна врата? Каквото и да предприемете, вратите на вашите спалня, килер, баня, коридор, дневна и офис имат огромна роля в дома ви. Направете всичко възможно да изберете най- подходящите за интериора модели, за да радват окото, а не да отблъскват. Доверете … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Избор на подходяща интериорна врата

Красив и елегантен дизайн за модерни кухни

Една елегантна и красива кухня е гордост за всяко семейство. Функционалността на едно от най-важните помещения за жилището е приоритет за всяка активна домакиня. Вградените кухни в наши дни са практични и осигуряват бърз достъп до електроуредите и различните шкафове, така че да бъдете напълно спокойни. Вградената кухня на Борман съдържа: работеща мивка, печка, хладилник, … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Красив и елегантен дизайн за модерни кухни

Какви врати да изберем за дома или работното място?

В днешно време можем да открием огромно разнообразие от интериорни врати, но как да разберем кои са най-подходящите ще прочетете в тази статия, с помощта на фирмата за врати в София – Борман. В началото изберете правилната фирма, която ви осигурява доставка, монтаж и не на последно място гаранционен срок за дадения продукт. След това … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Какви врати да изберем за дома или работното място?

Металните входни врати – гаранция за сигурност и качество

Покупката на качествена входна врата е една от най-добрите инвестиции, които правим за нашия дом или офис. Основните фактори при избора й (според Врати Борман) са надеждността, качеството на изработка и цената. За максимално добри резултати е важно да се спазят и изискванията при монтирането на вратата. За Управителя на Борман България. Всеки има различни … Continue reading »

Categories: Vrati | Коментарите са изключени за Металните входни врати – гаранция за сигурност и качество