Какво означава „пълен комплект интериорна врата”?

Posted by on 06.04.2017

Когато определени модели вътрешни врати се рекламират като „пълен комплект”, клиентите са заинтересовани да разберат какво точно включва цената и съответно каква е разликата с моделите, които не са „пълен комплект”. Това е въпрос на фирмена политика и всеки производител/дистрибутор сам определя под каква форма да предлага своите продукти. При фирма Борман България всички вътрешни врати се продават като „пълен комплект“!

Всички интериорни врати на фирма Борман България се предлагат в пълна стандартна окомплектовка. Тя включва крило и каса в идентичен цвят, оборудвани с 3бр.съответстващи панти, като в зависимост от модела крилото може да бъде плътно или частично остъклено. Касите са стандартни или регулируеми, с поставено гумено уплътнение. Стандартните каси за врати са правоъгълни и са подходящи за зид до 9см., а регулируемите имат компенсаторни первази, които обхващат двете страни на зида и са подходящи за стени с дебелина от 7.5см. до 36см. При стандартните каси също има възможност да се поставят первази, но те са опционални и не са включени в цената. Вратите могат да се отварят наляво или надясно, навътре или навън според индивидуалните предпочитания. Пълният комплект интериорни врати на Борман България включва също брава и дръжки, чийто модел и цвят може да се избере отделно от модела на вратата. Розетката е за обикновен или секретен ключ по избор на клиента (не се включва розетка за баня).

Цената на комплект вътрешна врата не включва монтаж и демонтаж на стара врата. За тази услуга се доплаща на място в зависимост от вида на касата и дебелината на зида.

Не всички размери и модели интериорни врати се поддържат на склад, затова при поръчка на някои от вратите е необходим период от 25 до 35 работни дни за производство и доставка от завода. Борман България  работи с най-големите производители на врати в Европа – Porta Doors, Classen , Erkado, Solodoor и Евростил, като гарантира високо качество и прецизна изработка. За вътрешни врати рекламациите към фирмата са под 3%, което ясно демонстрира класата на предлаганите продукти.

Comments are closed.