Какво означава „пълен комплект интериорна врата”?

Posted by on 06.04.2017

Когато определени модели вътрешни врати се рекламират като „пълен комплект”, клиентите са заинтересовани да разберат какво точно включва цената и съответно каква е разликата с моделите, които не са „пълен комплект”.

Това е въпрос на фирмена политика и всеки производител/дистрибутор сам определя под каква форма да предлага своите продукти.

Проверка на фирми за врати в блог.бг

При фирма Борман България всички вътрешни врати се продават като „пълен комплект“!

Всички интериорни врати на фирма Борман България се предлагат в пълна стандартна окомплектовка. Тя включва крило и каса в идентичен цвят, оборудвани с 3бр.съответстващи панти, като в зависимост от модела крилото може да бъде плътно или частично остъклено. Касите са стандартни или регулируеми, с поставено гумено уплътнение.

Стандартните каси за врати са правоъгълни и са подходящи за зид до 9см., а регулируемите имат компенсаторни первази, които обхващат двете страни на зида и са подходящи за стени с дебелина от 7.5см. до 36см.

При стандартните каси също има възможност да се поставят первази, но те са опционални и не са включени в цената.

Вратите могат да се отварят наляво или надясно, навътре или навън според индивидуалните предпочитания.

Пълният комплект интериорни врати на Борман България включва също брава и дръжки, чийто модел и цвят може да се избере отделно от модела на вратата. Розетката е за обикновен или секретен ключ по избор на клиента (не се включва розетка за баня).

Цената на комплект вътрешна врата не включва монтаж и демонтаж на стара врата. За тази услуга се доплаща на място в зависимост от вида на касата и дебелината на зида.

Не всички размери и модели интериорни врати се поддържат на склад, затова при поръчка на някои от вратите е необходим период от 25 до 35 работни дни за производство и доставка от завода. Борман България  работи с най-големите производители на врати в Европа – Porta Doors, Classen , Erkado, Solodoor и Евростил, като гарантира високо качество и прецизна изработка. За вътрешни врати рекламациите към фирмата са под 3%, което ясно демонстрира класата на предлаганите продукти.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.