По какъв начин се избират входните врати?

Posted by on 12.02.2014
vhodna-vrata-antichna-unikat

Масивна входна врата, изработена от естествено дърво, в съчетание с бронирано стъкло

Външната врата е може би най-важната част от сигурността на един дом. Дали ще се чувстваме на сигурно и комфортно място, зависи именно от нея.

Повечето входни врати притежават и други свойства, освен защитните си. Те имат звуко и топлоизолационни качества.

Борман България – врати в София.

Интериорът пък може да е изграден според вътрешната част на вратата.
Първоначално, да се закупи входна врата изглежда лесно начинание. Ако обаче сте се сблъсквали с това, със сигурност знаете, че нещата не стоят по този начин.

В магазините на Борман за входни врати, където работят добри специалисти, със сигурност ще получите точна и компетентна помощ, но е много по-добре ако вече сте наясно с някои неща и не отивате неподготвени. Така ще успеете да си спестите много ценно време и ще избегнете проблемите и неразбирателствата, които могат да възникнат.

В тази статия ще включим въпросите, които се задават най-често от клиентите, търсещи входни врати. Надяваме се по този начин да ви помогнем в търсенето и избирането.

Може ли входната врата да бъде от PVC?
При тези врати, касите са с много по-голяма дебелина, отколкото са при прозорците. Металът е по-дебел и здрав, а това ги прави много сигурни. Обковът им дава възможност за заключване в много точки. Тези врати могат да бъдат с разнообразен външен вид, защото за тях има различни панели от алуминий, PVC или стъкло. Цветовите гами също могат да се избират от голям диапазон и със сигурност ще задоволят всички изисквания на клиентите.

Каква е разликата между железните врати и тези от метал и стомана?
Железните врати бяха много предпочитани преди години, но вече не се търсят толкова. Те не са особено сигурни, а видът им със сигурност не е естетически и приветлив.
Металните врати са много по-сложни, здрави и качествени. Стоманените врати имат много предимства и това ги прави предпочитани от клиентите. Техният живот е много дълъг, а износоустойчивостта им е висока. Тези врати са по-скъпи от железните, но разликата в цената си заслужава.

Каква дебелина на вратата е подходяща?
Здравината на вратата се определя от нейната дебелина. Тя ще се разбие много по-трудно, когато е по-голяма. Където има много натоварване се използват по-големи и масивни врати. Това са най-вече магазини и др.

По какъв начин можем да разберем дали една врата е качествена?
Избягвайте евтините врати, ако искате да се предпазите от ниското качество. Сравнете цените на различните доставчици и се поинтересувайте от вратите, които предлагат. Ако цената е прекалено ниска, значи има нещо, което не е както трябва. Не е възможно една качествена и здрава врата да бъде толкова евтина. Тези врати се изработват по сложна технология и със скъпи материали. Ако цената е прекалено ниска, най-вероятно става въпрос за обикновени заварени ламарини.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.