ПВЦ дограма или алуминиев профил

Posted by on 27.03.2014

Когато дойде момента за смяна на дограма започваме да си задаваме вечния въпрос, ами сега какво да избера. Колебанията са между ПВЦ дограма и алуминиева такава, но в повечето случаи не знаем какви са предимствата на едната и на другата. В тази статия ние от фирма „Борман Комерс ЕООД“ ще ви запознаем с положителните качества на PVC системите.

Врати Борман в София.

dograma-VekaКакви са плюсовете на ПВЦ дограмата пред алуминиевия профил?

– Цената за ПВЦ дограма са по-достъпни за потребителите.

– Купувайки дограма с максимален брой камери си осигурявате перфектна топлоизолация, която по нищо не отстъпва на алуминиевите профили.

– При PVC системите риска от конденз е значително по-малък.

– Поддръжката е много лесна и не изисква никакви специални умения от страна на потребителите. Почистването се извършва посредством специален препарат за външна и вътрешна употреба.

– Нивото на шумоизолация често надхвърля това на алуминиевите дограми.

Това са само част от положителните качества на ПВЦ дограмите, но за да прочетете пълния списък може да посетите официалната страница на Борман Комерс в интернет, откъдето да поръчате алуминиеви или ПВЦ профили на добри цени.

Ако имате въпроси свързани с офертите ни нашия екип ще отговори любезно, като ви обясни дори най-малките подробности. Ще ви помогнем да изберете дограма със стъклопакет, който да защити дома или офиса ви от външния влияния, мръсотия, шум и разход на енергия.

Нека обобщим

Само сега ние предлагаме промоции на немски профили Aluplast и български KMG, така че не пропускайте уникалния шанс да закупите дограма за семейството си или пък за мястото, на което работите.

Чувствайте се напълно свободни да използвате телефоните за контакт в сайта ни и направете поръчка още сега. Наш екип ще достави дограмата, ще я монтира и не след дълго това ще се отрази на портфейла ви. Пестете пари с нова дограма от нас и бъдете здрави!

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.