Остъклените врати

Posted by on 10.06.2015

В наши дни (според наблюденията на консултантите от фирма Борман България) все повече хора се ориентират към модерния интериор на своите домове, офиси и различни търговски помещения. Това накланя везните към избора на минимална декорация и изчистени линии, което да отнема напрежението от очите ни и да се отдадем на пълноценна почивка. Ако и Вие сте почитатели на изчистения интериорен дизайн, то най-доброто решение при избора на вътрешни врати са стъклените модели.

Бизнес сайт на Борман, кв. Белите брези в София. Магазините за врати.

plyzgashti se interiorni vrati

Остъклена плъзгаща врата от Полша

Остъклените врати създават изключително отпускаща атмосфера и това е от важните им предимства пред останалите видове вътрешни врати. Спирайки се на монтажа на стъклена вътрешна врата Вие ще внесете повече светлина в помещенията, като не се лишавате от спокойствието, топлината и тишината в стаите.

При пространства като коридорите, например, където няма прозорци, а липсва повече светлина, остъклените интериорни врати са най-доброто възможно решение, с което може да промените това. Добавянето на стъклена вътрешна врата Ви спестява и допълнителните ремонти, а и внасяте необходимото разнообразие в дома или офиса си.

Остъклените интериорни врати създават приятното усещане, че липсват прегради и няма никакво значение дали ще се спрете на класическата дървена врата със стъкло или пък на по-модерен вариант. При малките апартаменти с по-малки стаи и при различни малки помещения, с поставянето на такава врата Вие ще успеете оптически да освободите повече пространство, така че преди да започнете да бутате стени, по-добре обмислете първо този вариант, който несъмнено е доста по-бърз и лесен. Залагайки на матово стъкло ще разширите визуално съответното пространство, а и ще запазите личното си уединение.

Прозрачността е едно от основните предимства на остъклените вътрешни врати, а често пренебрегваме това тяхно качество. Именно това Ви осигурява по-голяма сигурност и безопасност във Вашето жилище, тъй като във всеки един момент Вие можете да виждате какво точно се случва в някоя от съседните стаи. Безспорно, това е изключително удобно, когато искате да наблюдавате детската стая или яденето в кухнята да не изгори. Обобщено, Вие получавате освен повече светлина, така и нужното спокойствие и пространство. Нима има нещо по-важно, когато става въпрос за собствения Ви дом?

Стъклената интериорна врата е едно много елегантно, стилно и практично решение за Вашето жилище. За щастие, съществува огромно разнообразие от модели на остъклени врати. За да се убедите в това, разгледайте каталога, който предлага „Борман България” на своя фирмен сайт и направете правилния за Вас избор, консултирайки се със специалистите, работещи за фирмата, която е сред лидерите в тази област. Повечето информация никога не е излишна, когато касае личното Ви спокойствие и уют.

3.3/5 - (3 votes)

Comments are closed.