Металните входни врати – гаранция за сигурност и качество

Posted by on 07.03.2016

Покупката на качествена входна врата е една от най-добрите инвестиции, които правим за нашия дом или офис. Основните фактори при избора й (според Врати Борман) са надеждността, качеството на изработка и цената. За максимално добри резултати е важно да се спазят и изискванията при монтирането на вратата.

За Управителя на Борман България.

vhodna-vrata-zlaten-dab

Турска входна врата, предлагана от Борман Комерс

Всеки има различни предпочитания, когато става въпрос за входната врата – някои залагат на масивните врати, други на алуминиевите, а трети – на интересния дизайн. Много хора обаче категорично поставят на първо място металните входни врати, защото са добре запознати с техните предимства.

Тъй като в наши дни сигурността е най-важна за всеки, металните врати се наложиха твърдо като най-предпочитани на пазара. Причината е, че всеки се стреми да осигури спокойствие и сигурност за себе си и семейството си. Цените на металните врати варират в зависимост от различните допълнителни качества на всеки от моделите. Тенденцията цените на тези врати да намаляват се дължи именно на огромното разнообразие от модели и това ги прави все по-достъпни за много хора.

Най-продаваните модели метални врати са тези, които са съставени от два метални листа, между които има изолационен материал. Изолацията най-често е под формата на „пчелна пита”, а това допринася в по-голяма степен за здравината на входната врата и нейната защитна способност срещу нежелани посегателства върху дома или офиса.

Степента на защита зависи от различните видове заключване на вратата. Заключващите системи имат и различен брой механизми за управление. Тези механизми служат за контрол на движението на шиповете, влизащи в касата на вратата, когато тя е затворена. Разбира се, по-големият брой на активни шипове гарантира и по-голяма надеждност на заключващата система. Видът защита зависи и от финансовите възможности на потребителите, но разнообразие не липсва.

Металните врати, които пазарът предлага са с различно покритие. Това покритие може да бъде и копие на дървената врата, прахово боядисано или с PVC фолио. Изборът е изцяло в ръцете на клиента.

Металните врати позволяват на потребителите да не избират между качеството, добрия дизайн и сигурността. Те притежават всички тези качества в едно, което ги превръща в един наистина практичен избор. От клиента се иска единствено да избере конкретен модел и вид заключваща система, отговарящи на собствените му изисквания и нужди. Дори да не може сам да се справи с този избор, винаги може да потърси помощта на доказали се специалисти в тази област – фирма Борман България. Благодарение на достъпните цени на този вид врати хората имат възможност да направят една добра инвестиция – дългосрочна инвестиция в сигурността и естетическия вид на своя дом или офис.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.