Красив и елегантен дизайн за модерни кухни

Posted by on 11.09.2016

Една елегантна и красива кухня е гордост за всяко семейство. Функционалността на едно от най-важните помещения за жилището е приоритет за всяка активна домакиня. Вградените кухни в наши дни са практични и осигуряват бърз достъп до електроуредите и различните шкафове, така че да бъдете напълно спокойни.

kuhnia-izbelen-dabВградената кухня на Борман съдържа: работеща мивка, печка, хладилник, миялна машина, аспиратор и дори пералня машина в различните случаи. Най-хубавото е, че всичко това е близо до вас и не се нуждаете от време, за да се лутате в издирване на този или онзи уред. Подредбата е фина и елегантна, направена с вкус и отличен поглед върху нещата.

Българския пазар за входни и интериорни врати.

Не е тайна, че много хора използват най-много кухненското помещение вкъщи. Правят го, защото там се случват най-хубавите срещи с приятели, организиране на закуски, обеди и вечери. Именно в тази стая ние пием аперитива си, хапваме сито и разговаряме с близките си.

Потребителите имат на разположение огромно разнообразие от цветове на кухните. Слава богу това ни помага да ги асоциираме с интериорния дизайн на нашите жилища. Хубаво е кухненската мебел да се обедини с багрите на стените, подовата настилка и тавана ни. Ако нямате представа как да се случат нещата, то тогава използвайте професионалната консултация на фирма Борман България със седалище град София.

Изработката на новата ви кухня може да е от дърво, метал, мрамор и така нататък. Монтажът отнема няколко часа, след които вие ще се радвате на пълен комфорт. От вас се изисква само да осигурите достъп до жилището ви, а всичко останало е задължение на избраната фирма.

Клиентът има право да избира какви ел. уреди да се интегрират в новата му кухня. В случай, че не харесвате дадени марки винаги може да ги замените с други. Разбира се, вижте конкретните оферти и преценете, дали те са по вкуса ви или напротив.

Изчистените форми и правите линии са модерни днес и ние ви препоръчваме да ги използвате. Не претрупвайте кухните си с мебели, а се постарайте да си осигурите достатъчно пространство, тъй че да се разположите удобно. Съобразете се с размерите на помещението ви и ще се поздравите с успех.

От дизайнерска гледна точка кухненските пособия, като уреди, шкафове и плотове не трябва да са много раздалечени едни от други. По-добре е всичко да е под ръка, когато ви потрябва. Друг въпрос е, че покрай вградената кухня се оставя достатъчно пространство  за слагане на маса, столове, осветление по стените и прочие. Борман България ви очаква на адресите си, за да ви даде точните насоки.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.