Кои са най-добрите блиндирани врати?

Posted by on 13.12.2014

Сами по себе си блиндираните врати са много по-добри от всички останали входни врати, независимо от кой завод са произведени. Помежду си обаче те също имат не малки разлики в качеството, особено когато става дума за евтини входни врати, които масово се изработват в Китай и имат съмнително, а понякога дори очевидно ниско качество. На другия полюс, с най-висок потребителски рейтинг, са турските блиндирани врати, които предлагат от Борман България, владеещи пазара в момента, следвани от румънските и полските (заводите Porta Doors и Classen, които са известни не само с блиндирани, но и със своите интериорни и специални врати).

Входни и интериорни врати в София.

vhodna-vrata-bialaТурската компания Star Celik Kapi е абсолютният лидер в тази пазарна ниша, макар да е основана едва през 2002г. Светкавичното й разрастване се дължи на строгите принципи, които спазва, за да задоволява желанията и потребностите на клиентите в непрестанно менящите се условия на съвременното общество. Капацитетът й в момента възлиза на 12 000бр. противовзломни врати месечно, с тенденция за увеличаване на продукцията. Техническата площ на заводите е над 15 000м2, което ги превръща в една от най-големите производствени бази в Европа. Качественият контрол е на много високо равнище – постоянно се увеличават изискванията към готовите изделия и се включват нови технически тестове за издръжливост, с които се гарантира абсолютната непробиваемост на вратите.

Освен за Балканите, Star Celik Kapi изнася блиндирани врати за държавите от Близкия и Средния Изток, Централна Европа и дори Африка. Разчитайки на модерни технологии и на динамичен поглед върху нуждите на обществото, компанията непрестанно се адаптира към промените и остава с една крачка пред своите конкуренти. За да предложи нещо повече на клиентите си, тя комбинира изключително високо ниво на сигурност с елегантен и магнетичен дизайн, различен от всичко познато, който се е превърнал в нейна запазена марка.

Защитата и надеждността на противовзломните врати се гарантират с най-съвременните заключващи механизми, контактни и безконтактни, включително вградени камери, пръстови отпечатъци и сканиране на ретината. Комфорта и удобството пък се постигат чрез уникална естетическа визия с много дизайнерски елементи, която отлично прикрива силата и здравината на тези блиндирани врати под стилна и красива маска, чудесен акцент за всеки интериор и екстериор – предлагат се от Врати Борман.

3.2/5 - (4 votes)

Comments are closed.