Какво трябва да знаем за дограмите

Posted by on 11.03.2014

Има различни видове дограми, с които да уплътните прозорците вкъщи или в офиса. Най-известни сред тях са алуминиевите и ПВЦ профили. Разбира се, дървената дограма не е за подценяване, но често тя е много скъпа, а има и своите минуси. Обикновено пластмасовата дограма е най-предпочитана, тъй като държи добра цена на пазара и предоставя качествена топлоизолация за клиентите.

Профил на Борман България в Linkedin – качествените публикации.

dograma-Veka

Разрез на профил на дограма

Алуминиевите варианти също са интересни, защото се делят на топли и студени профили. При първите съществува тъй наречената PVC притурка, която спира кондензацията, а студената серия се ползва по-скоро от заводи и предприятия, които няма остра нужда от топлоизолиране. Алуминиевата дограма има чудесен дизайн и се предлага в най-различни разцветки.

Какво да изберем?

Ако купувате дограма за дома и офиса, то ние от www.master-plastik.com ви предлагаме висококачествени алуминиеви и ПВЦ профили. Нашият екип ще ви консултира безплатно относно предимствата и недостатъците на съществуващите видове дограма, за да направите правилния избор.

В сайта, към който сме дали адрес има форма, където да питате за всичко, което ви интересува. За целта ще трябва да съобщите за квадратурата на помещенията ви, какви средства за отопление използвате и още някои подробности. Фирмата ни предлага доставка и монтаж на профилите до адреса ви.

Имайте предвид факта, че монтажът на една дограма, е от съществено значение, за нейната ефективност в по-късен период. В случай, че профилът е монтиран правилно и сте заложили на качествен стъклопакет, то очаквайте отлични параметри за шумоизолация и топлоизолация. Не търсете евтиното, а се концентрирайте върху добрите оферти днес.

В обобщение

Това бяха някои основни неща, които искахме да знаете за дограмите, като последното решение за това, дали да вземете дървена, пластмасова или алуминиева дограма оставаме на вас. По-важното, е новата покупка да ви донесе уют в дома, по-ниски сметки за електричество и разбира се, една красива визия, от която несъмнено се нуждае всяко домакинство.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.