За външния вид на пожароустойчивите врати на Борман

Posted by on 09.07.2018

Противно на общоприетото мнение, пожароустойчивите врати не са никак грозни. Точно обратното, те притежават отлични визуални характеристики, с чиято помощ ще постигнете добри интериорни и екстериорни резултати. Без значение, дали купувате врата за вътрешността на обекта, или за външния вход, получавате възможност за избор на различни цветове, облицовки, дизайни и прочие. По този начин ще се чувствате добре и комфортно. Това разнообразие се среща и в асортимента на предлаганите от Борман пожароустойчиви врати.

Истина е, че преди много години, противопожарните врати изглеждаха сиво и незначително. Сега нещата се промениха, тъй като съвременните производители се стремят, да предоставят най-доброто от себе си, що се касае до дизайнерската гледна точка. Това провокира покупка на този тип врати, не само от институции, фирми и организации, но и от редица домакинства.

Други положителни качества на огнеупорните врати

Не мислете, че огнеупорните врати, имат само едно предназначение. Да, те се купуват от хора, които искат да защитят домовете и работните си места от горене, но редом с това присъстват още няколко функционалности, за които си заслужава да споменем в настоящата публикация.

  • Топлоизолация – пожароустойчивите врати не допускат излаз на топлината от обектите ви. Редом с това, те се съпротивляват срещу влошени климатични условия. За това спомагат отличните уплътнения и положените материали при изработка на продукта.

 

  • Шумоизолация – много е важно вратата да не пропуска външни шумове. Това може да се случи с вратите против пожар, поради вложените материали в тях. Нивата на изолиране на външните шумове са отлични, така че имате повод да тържествувате.

 

  • Лесна експлоатация – при противопожарните врати няма да се сблъскате, с проблеми от сорта на скърцане, затруднено отваряне или затваряне. Те са проектирани, така че да получите 100% удобство при боравене с тях. Това е факт, в който ще се убедите и сами.

В обобщение

Пожарът е едно от най-лошите неща, които може да ви се случи. За да се предпазите от него може да използвате пожароустойчиви врати от Борман, защото те гарантират високо качество и полезно действие. Цените не са толкова високи, че да се отразят негативно на финансовото ви състояние, а тази инвестиция със сигурност си заслужава всеки един похарчен лев.

Comments are closed.