За външния вид на пожароустойчивите врати на Борман

Posted by on 09.07.2018

Противно на общоприетото мнение, пожароустойчивите врати не са никак грозни. Точно обратното, те притежават отлични визуални характеристики, с чиято помощ ще постигнете добри интериорни и екстериорни резултати. Без значение, дали купувате врата за вътрешността на обекта, или за външния вход, получавате възможност за избор на различни цветове, облицовки, дизайни и прочие. По този начин ще се чувствате добре и комфортно. Това разнообразие се среща и в асортимента на предлаганите от Борман пожароустойчиви врати.

Истина е, че преди много години, противопожарните врати изглеждаха сиво и незначително. Сега нещата се промениха, тъй като съвременните производители се стремят, да предоставят най-доброто от себе си, що се касае до дизайнерската гледна точка. Това провокира покупка на този тип врати, не само от институции, фирми и организации, но и от редица домакинства.

Вижте и Преглед на вратите на Борман България.

Други положителни качества на огнеупорните врати

Не мислете, че огнеупорните врати, имат само едно предназначение. Да, те се купуват от хора, които искат да защитят домовете и работните си места от горене, но редом с това присъстват още няколко функционалности, за които си заслужава да споменем в настоящата публикация.

  • Топлоизолация – пожароустойчивите врати не допускат излаз на топлината от обектите ви. Редом с това, те се съпротивляват срещу влошени климатични условия. За това спомагат отличните уплътнения и положените материали при изработка на продукта.

 

  • Шумоизолация – много е важно вратата да не пропуска външни шумове. Това може да се случи с вратите против пожар, поради вложените материали в тях. Нивата на изолиране на външните шумове са отлични, така че имате повод да тържествувате.

 

  • Лесна експлоатация – при противопожарните врати няма да се сблъскате, с проблеми от сорта на скърцане, затруднено отваряне или затваряне. Те са проектирани, така че да получите 100% удобство при боравене с тях. Това е факт, в който ще се убедите и сами.

В обобщение

Пожарът е едно от най-лошите неща, които може да ви се случи. За да се предпазите от него може да използвате пожароустойчиви врати от Борман, защото те гарантират високо качество и полезно действие. Цените не са толкова високи, че да се отразят негативно на финансовото ви състояние, а тази инвестиция със сигурност си заслужава всеки един похарчен лев.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.