Боядисване на интериорните врати

Posted by on 11.02.2018

БОЯДИСВАНЕ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ – БЪРЗИЯТ, ЕВТИН И      ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВ НАЧИН ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА ДОМА

   Когато всичко във вътрешния дизайн на Вашия дом е готово, но все пак нещо Ви липсва за постигане на ефекта „Уау”, може би боядисването на интериорната врата е точно това, от което се нуждаете. Един нестандартен цвят на вратата придава напълно нова визия на интериора.

Боята може да се използва за подчертаване на вътрешната врата, за добавяне на контраст, както и за придаване на драматичен ефект, които на по-късен етап могат да бъдат продължени в останалите елементи на интериора като се следва една и съща линия при персонализирането на пространството.

В последно време сред водещите тенденции в интериора се откроява по-смелото и уверено използване на цветовете във вътрешния дизайн. Индивидуалният характер на помещението се подчертава от експериментирането с цветовете, което напълно удовлетворява, а и ощастливява собствениците. Добавянето на акцент чрез нестандартен цвят на интериорната врата е най-лесният начин да се постигне този ефект.

Кои са най-често използваните цветове при поръчка на съвременни интериорни врати?

   Много популярни при поръчка на интериорни врати са нестандартните и интересни цветове. Най-често собствениците на жилища предпочитат естествени и природни нюанси. По-закачливият поглед върху обзавеждането може да бъде постигнат чрез цветове като зеленото, жълтото и други пастелни тонове. Тези багри внасят комфорт и топлина в дома, както и предразполагат към почивка и отмора. Такива цветове е добре да бъдат използвани за вили и ваканционни жилища.

Класически цветове като въгленово черно, шоколадово кафяво и тъмносиньо са по-семпли и не толкова екстравангардни.  Все още тези цветове се възприемат като твърде екзотични за вътрешна врата, което несъмнено ги превръща в нестандартен и смел избор.

Преди да поръчате цялата вътрешна врата в определен нюанс, за да се убедите, че Ви харесва е добре да направите експеримент с малко парче, боядисано в желания цвят във Вашия интериор. Винаги може да се възползвате от услугите на професионален интериорен дизайнер, но можете да получите съвет и консултация в „Борман Комерс”, където може да разгледате и каталози, различни уебсайтове със снимки и полезна информация, което ще Ви помогне да изберете най-подходящия нюанс за обзавеждането и Вашата индивидуалност.

Експертите най-често препоръчват матовото покритие вместо гланцовия оттенък, независимо от цвета, на който сте решили да се спрете. Маслените цветове и наситените тонове с гладък завършек могат благодарение на матовия ефект да превърнат вратите в последен писък на модата в областта на вътрешните врати по поръчка.

Ако желаете вратата да разшири визуално интериора Ви, изберете цветове, които да съвпадат с нюансите на стените или ги допълват. Ако искате акцентът да пада върху вратата, изберете по-смели и ярки цветове.

Смяната на цвета на интериорната врата е най-лесният, бърз и впечатляващ начин да придадете нова визия на Вашия дом.

Боядисване на интериорните врати
5 (100%) 1 vote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.