Боядисване на интериорните врати

Posted by on 11.02.2018

БОЯДИСВАНЕ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ВРАТИ – БЪРЗИЯТ, ЕВТИН И      ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВ НАЧИН ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА ДОМА

Когато всичко във вътрешния дизайн на Вашия дом е готово, но все пак нещо Ви липсва за постигане на ефекта „Уау”, може би боядисването на интериорната врата е точно това, от което се нуждаете. Един нестандартен цвят на вратата придава напълно нова визия на интериора. ю

Имайте предвид все пак, че това са наблюдения на специалистите от фирма Борман, но те съвсем не са със задължителен характер за Вас! 😉

Вратите на пазара в България – интериорни, входни, пожароустойчиви врати, и кухни по поръчка.

Боята може да се използва за подчертаване на вътрешната врата, за добавяне на контраст, както и за придаване на драматичен ефект, които на по-късен етап могат да бъдат продължени в останалите елементи на интериора като се следва една и съща линия при персонализирането на пространството.

В последно време сред водещите тенденции в интериора се откроява по-смелото и уверено използване на цветовете във вътрешния дизайн. Индивидуалният характер на помещението се подчертава от експериментирането с цветовете, което напълно удовлетворява, а и ощастливява собствениците. Добавянето на акцент чрез нестандартен цвят на интериорната врата е най-лесният начин да се постигне този ефект.

Кои са най-често използваните цветове при поръчка на съвременни интериорни врати?

   Много популярни при поръчка на интериорни врати са нестандартните и интересни цветове. Най-често собствениците на жилища предпочитат естествени и природни нюанси. По-закачливият поглед върху обзавеждането може да бъде постигнат чрез цветове като зеленото, жълтото и други пастелни тонове. Тези багри внасят комфорт и топлина в дома, както и предразполагат към почивка и отмора. Такива цветове е добре да бъдат използвани за вили и ваканционни жилища.

Класически цветове като въгленово черно, шоколадово кафяво и тъмносиньо са по-семпли и не толкова екстравангардни.  Все още тези цветове се възприемат като твърде екзотични за вътрешна врата, което несъмнено ги превръща в нестандартен и смел избор.

Преди да поръчате цялата вътрешна врата в определен нюанс, за да се убедите, че Ви харесва е добре да направите експеримент с малко парче, боядисано в желания цвят във Вашия интериор. Винаги може да се възползвате от услугите на професионален интериорен дизайнер, но можете да получите съвет и консултация в „Борман Комерс”, където може да разгледате и каталози, различни уебсайтове със снимки и полезна информация, което ще Ви помогне да изберете най-подходящия нюанс за обзавеждането и Вашата индивидуалност.

Експертите най-често препоръчват матовото покритие вместо гланцовия оттенък, независимо от цвета, на който сте решили да се спрете. Маслените цветове и наситените тонове с гладък завършек могат благодарение на матовия ефект да превърнат вратите в последен писък на модата в областта на вътрешните врати по поръчка.

Ако желаете вратата да разшири визуално интериора Ви, изберете цветове, които да съвпадат с нюансите на стените или ги допълват. Ако искате акцентът да пада върху вратата, изберете по-смели и ярки цветове.

Смяната на цвета на интериорната врата е най-лесният, бърз и впечатляващ начин да придадете нова визия на Вашия дом с фирма Борман България.

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.