Борман Комерс – качествените врати в София

Posted by on 11.11.2015

Вратите като неизменна част и за жилищните, и за публичните сгради, представлява особено важни елементи за екстериора и интериора. Изборът на подходяща врата е ключов момент при обзавеждането, а когато става въпрос за ремонт или обновителна дейност на даден имот, тя играе не по-малко значима роля. Вратите по своята функция, вид, качество и използвания материал за изработка, варират в изключително богата гама. Това, на свой ред, допълнително трябва да обостри вниманието ни, когато отиваме именно на подобен шопинг.

Бизнес сайт на Борман, кв. Лозенец в София.

Разбира се, качеството на врата е от особено значение. А когато вие силно държите на него, претенциите ви, категорично, стават повече. Предлагаме на вашето внимание Борман Комерс – фирмата, която предоставя качествените врати в София. Защо да изберем именно тях ли? Ами защото те изцяло ще покрият всичките ви потребителски очаквания, а в допълнение ще оправдаят и вкусовите ви изисквания за естетика и съвършен интериор или екстериор.

Фирма Борман Комерс предоставя богато разнообразие от врати. Екипът ни е базиран в София, но благодарение на официалната ни страница, всеки един от вас може да поръча врата – без значение от модел, функция и предназначение – до която и да е точка на страната. За разлика от различните фирми за врати в София, Борман Комерс предоставя и гаранция за своите продукти.

Нещо повече – повечето от вратите ни са вносни продукти от популярни и утвърдени в цяла Европа компании, занимаващи се в същата сфера, като самите те, също дават гаранция за високо качество и първокласна изработка. Вратите на Борман Комерс представляват разнообразно портфолио от всички тези категории: вътрешни врати, външни врати, блиндирани врати, специализирани врати като пожароустойчиви врати и много други. По своя дизайн, продуктите са или готови модели, или мостри, които вие самите да промените като вид. Поръчковите ни врати, макар и да отнемат повече време за изработка, са сигурен начин, с който да изразите своите собствени виждания за отличен интериор или перфектен екстериор.

A38A

Интериорните врати от Борман Комерс са налични в склада ни в София. Всички те се предлагат срещу достъпни и евтини цени, които съвсем не са за сметка на високото качество. Можете да разгледате и специалния ни каталог от интериорни врати, поместен на официалната ни уеб страница. Моделите се различават и по дизайн, и по цвят и материал, а при ваше лично желание, можем да изработим и комбинацията, която вие смятате за идеална за вашето жилище, офис или бизнес сграда.

Повечето от предлаганите врати от Борман Комерс – в това число и интериорните – се доставят и монтират в срок от 10 дни, а специални модели – до 30 дни. Входните ни врати са идеални както за апартаменти, така и за къщи. Не се колебайте да обмислите и варианта за блиндирана врата, която ще ви осигури максимален комфорт и висока степен на сигурност. Цените са напълно достъпни, а към нея можете да прибавите и минимална такса за монтаж. Защо да си губите времето и нервите да поставяте вратата си сами?

montaj na interiorni vrati montaj na vrati

Нашият опитен екип от специалисти ще го направи за нула време!

Пожароустойчивите врати от Борман Комерс са предимно изготвени от метал. Те са подходящи за всякакви сгради – жилищни, офис, магазини, складове и производствени. Двата основни вида – EI 60 и EI 120 – са налични в склада на Борман Комерс в София и също като останалите ни продукти се монтират и доставят за не повече от 10 дни от деня на направената от вас поръчка.

Наред с личното производство на врати, фирмата ни може да се похвали и с перфектен внос от най-известните в Европа фирми в областта. Ние предлагаме продукти от Полша, Китай, Турция, Германия и Чехия. Крайната цена на поръчаната от вас врата ще е с минимална таска внос и това е поредния бонус, който вие като клиент на Борман Комерс получавате.

Какво определя цените на вратите обаче, по принцип?

На първо място, това е материалът, от който е изработен. Ние ви предлагаме и дървени, и метални модели. Това допълнително ви дава още по-широк спектър на избор, а вие като крайни потребители, със сигурност, ще останете повече от доволни от своята покупка. Друг фактор за крайната цена на вратите по принцип, а и на тези от Борман Комерс, е функцията.

Най-често – външните врати са по-скъпи от интериорните врати, тъй като за тях е необходимо повече време и по-стабилна суровина за изработка поради основната им функция – защитата. Дизайнът на вратата е не по-малък фактор за крайната цена. Ако търсите нещо по-изчистено, семпло и класическо, продуктът, на който можете да се спрете, ще е с далеч по-ниска цена от една дизайнерска врата, например.

Поръчайте своята врата от Борман Комерс още сега! Спрете да правите излишни компромиси – било то за цената, или за качеството. Открийте единственото по рода си портфолио от врати в България, където и двата фактора са на лице.

Бъдете спокойни за семейството си с практични външни врати, дайте необходимата защита на своя бизнес или производство с оптимални блиндирани и пожароустойчиви врати и не забравяйте и за уюта и комфорта у дома и в офиса, като се сдобиете с красиви интериорни врати.

Очакваме вашите поръчки и оставаме на разположение, за да отговорим на вашите въпроси или необходимост от допълнителна информация.

За разлика от различните фирми за врати в София, Борман Комерс не просто предлага най-качествените продукти в сферата, но и винаги е ориентиран към индивидуалните нужди на крайния потребител.

Е още ли се чудите откъде да закупите интериорна или блиндирана врата? Или вече сте отворили официалната страница на Борман Кормес? Пожелаваме ви приятно пазаруване!

5/5 - (1 vote)

Comments are closed.